ΠΟΕΔΗΝ για διοικητή ΓΠΝ Ιωαννίνων: Λέει ψέμματα για την αιματολογική κλινική

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Τα τελευταία 5 χρόνια οι κλίνες της αιματολογικής κλινικής στο ΓΠΝ Ιωαννίνων υπερκαλύπτονται ενώ θερίζουν οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Αυτά καταγγέλλει μεταξύ άλλων σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ:

ΑΝΑΦΟΡΑ των γιατρών.

Καταλήγουν λένε ασθενείς από Λοιμώξεις. Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων βιάστηκε να διαψεύσει την ΠΟΕΔΗΝ για τα χάλια της Αιματολογικής Κλινικής.
Διέψευσε την υπερκάλυψη της κλινικής και γράφει στην ανακοίνωσή του ότι η ΠΟΕΔΗΝ μιλάει με στοιχεία του έτους 2007 και 2015. Σας κοινοποιούμε αναφορά των Ιατρών της Αιματολογικής Κλινικής προς τον Διοικητή που περιγράφουν τους κινδύνους.

Η Αναφορά έγινε 4 Αυγούστου 2017 και χαρακτηρίστηκε προς όλες τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Περιγράφει την υπερκάλυψη των διαθέσιμων κλινών τα τελευταία 5 έτη. Την απαγόρευση νοσηλείας ουδετεροπενικών ασθενών σε ράντζα και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς να προσβληθούν με λοιμώξεις, εξαιτίας των συνθηκών νοσηλείας. Η

Αναφορά επισημαίνει τα στοιχεία του Τμήματος Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων που επιβεβαιώνουν ότι πολλοί ασθενείς της κλινικής καταλήγουν λόγω λοίμωξη μετά από μακροχρόνιες και κοστοβόρες νοσηλείες.

Μάλιστα στην Αναφορά προτείνονται τρόποι επίλυσης του προβλήματος. Ο Διοικητής αδράνησε. Περιμένουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να τον συγχαρεί. Και βέβαια για άλλη μια φορά θα δούμε μεσονύκτιες υβριστικές αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατά της ΠΟΕΔΗΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν