ΠΟΕΔΗΝ: Δεν θα γίνουν εξιλαστήρια θύματα οι εργαζόμενοι στο Σισμανόγλειο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όπως σχολιάζουν σήμερα από την ΠΟΕΔΗΝ, δίνοντας συνέχεια στο θέμα με τα ληγμένα υλικά στο Σισμανόγλειο, "όταν ο διοικητής λέει ότι γίνονται τακτικοί έλεγχοι και απογραφές υλικών και τα εν λόγω ληγμένα δείγματα δεν υπήρχαν. Τι σημαίνει αυτό; Δεν θα γίνουν εξιλαστήρια θύματα οι εργαζόμενοι".

Διαβάστε τι αναφέρουν αναλυτικά από την ΠΟΕΔΗΝ:

Από τις δηλώσεις της Διοίκησης του Σισμανογλείου Νοσοκομείου επιβεβαιώνεται πλήρως το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ για το ληγμένο πολλά χρόνια υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό που βρέθηκε στα ιατρεία του Νοσοκομείου στα οποία εξυπηρετούνται χιλιάδες πολίτες έκτακτα περιστατικά κατά τις ημέρες των εφημεριών.

Θα ήταν παράδοξο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να αναλάβει κάποιος της ευθύνη των αλλεπάλληλων λαθών που έγιναν εκ των οποίων τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή ασθενών. Την φορτώνουν κατά την προσφιλή μέθοδο σε προβοκάτορες.

Δεν μιλάμε για οποιαδήποτε ληγμένα υλικά. Μιλάμε για φαρμακευτικό υλικό που χορηγείται ενδοφλέβια στους ασθενείς ή χειρουργικά εργαλεία και έληξαν από το έτος 2011.
Ψάχνουν πάλι για προβοκάτσια σύμφωνα με τις δηλώσεις που έγιναν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τον Διοικητή. Είπε ότι στο Νοσοκομείο γίνονται τακτικοί έλεγχοι και απογραφή των υλικών και δεν βρέθηκαν τα συγκεκριμένα δείγματα.

Τι σημαίνει αυτό;

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα αφήσουμε να πειράξουν ούτε μία τρίχα από τους εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν τη ζωή τους να κρατήσουν όρθια τα Νοσοκομεία σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης για να καλύψουν την δική τους ανικανότητα.

Τους ενόχους να τους ψάξουν στα ανεπαρκή κονδύλια των Νοσοκομείων.

17/2/2018 ανακαλύφθηκαν τα ληγμένα υλικά. Γιατί δεν κλήθηκε αμέσως ο εισαγγελέας, το ΣΕΥΠ, να διεξάγουν κατεπείγουσα έρευνα για ένα τέτοιο μείζον ζήτημα.
Έχουν βρει εξιλαστήρια θύματα συγκεκριμένους εργαζόμενους και θέλουν να φορτώσουν το συμβάν.
Φτάνει πια η ανευθυνότητά τους!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν