ΠΟΕΔΗΝ: Απελπιστική η κατάσταση (και) στο νοσοκομείο Νίκαιας – Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή εφημερία!

νοσοκομείο Νίκαιας
Με ένα ακόμα επεισόδιο στο δράμα που λέγεται "κατάσταση των νοσοκομείων στην Ελλάδα" συνεχίζεται η σημερινή ημέρα.

Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της αυτήν τη φορά εκθέτει τα τεράστια προβλήματα στο νοσοκομείο Νίκαιας, τα οποία έρχονται να ρίξουν νερό στον μύλο της αντιπαράθεσης επάνω στο ζήτημα της δημόσιας υγείας στην χώρα μας, μετά τα όσα έχουν βγει στην επιφάνεια για το νοσοκομείο Αττικόν και για τον Ευαγγελισμό.

Διαβάστε την σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Η απελπιστική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς έκτακτα περιστατικά στις εφημερίες των μεγάλων Νοσοκομείων της Αττικής δεν έχουν προηγούμενο. Δεν είναι μόνο στο ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο. Τώρα ειδικά που είναι σε έξαρση οι λοιμώξεις φαίνεται η διάλυση των Δημοσίων Νοσοκομείων.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ αναπτύσσει περί τα 120 ράντζα μετά από κάθε εφημερία και ξεκινάει την νέα εφημερία με ράντζα και όχι με κενά κρεβάτια (25% κενά με βάση το νόμο) 6 διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται σε κοινούς θαλάμους νοσηλείας λόγω έλλειψης ΜΕΘ.

Το Νοσοκομείο της Νίκαιας ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές για τους ασθενείς.

Χθες Δευτέρα 21/01/2019 εφημέρευε το Νοσοκομείο της Νίκαιας έως σήμερα το πρωί της Τρίτης 22/01/2019    8π.μ.

Η κατάσταση ανυπόφορη για τους ασθενείς, συνοδούς και εργαζόμενους που έτρεχαν πανικόβλητοι και δεν προλάβαιναν. Σήμερα το Νοσοκομείο της Νίκαιας θυμίζει Νοσοκομείο σε εμπόλεμη ζώνη.

Προσήλθαν και εξετάστηκαν 1.500 έκτακτα περιστατικά και έγιναν 310 εισαγωγές!!!

Ακόμη και τώρα διευθετούν ασθενείς που εισήχθησαν.

Στην Β παθολογική του Νοσοκομείου εισήχθηκαν 73 ασθενείς οι 35 εξ αυτών Νοσηλεύονται σε ράντζα. Γέμισαν οι διάδρομοι της κλινικής και τα ράντζα φτάνουν έως τις σκάλες.

Στην Α’ καρδιολογική κλινική εισήχθηκαν 36 ασθενείς οι 20 εξ’ αυτών σοβαρά καρδιολογικά περιστατικά βρίσκονται σε ράντζα στους διαδρόμους.

Πέταξαν έξω τα προσωπικά αντικείμενα των Τραυματιοφορέων και μετέτρεψαν τα αποδυτήριά τους σε θάλαμο ασθενών με τέσσερεις ασθενείς.

Τα ράντζα φτάνουν έως τον κήπο. Συγκεκριμένα φτάνουν έως την πόρτα που ανοιγοκλείνει και μπαινοβγαίνουν οι συνοδοί από τη μεριά του κήπου. Ξεπαγιάζουν οι ασθενείς κοντά στην πόρτα!!!

Τριτοκοσμικές εικόνες.

6 διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονται σε κοινούς θαλάμους νοσηλείας μαζί με πολλούς άλλους ασθενείς.

Δείτε φωτογραφίες.

Αυτή είναι σήμερα η κατάσταση των Δημοσίων Νοσοκομείων.

 

ΜΕΘ:  Λίστα Αναμονής

Σήμερα το πρωί 48 διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ. Μισοί εξ αυτών πάνω από 5 ημέρες. Χθες εξυπηρετήθηκαν μόνο 6 περιστατικά.

Δεύτερη  λίστα αναμονής για ΜΕΘ κρατάει το ΕΚΕΠΥ  Βορείου Ελλάδος για τα Νοσοκομεία της περιοχής. Χθες στην λίστα αναμονής βρίσκονταν 20 ασθενείς.

Λίστα αναμονής για ΜΕΘ έχουν και Περιφερειακά Νοσοκομεία καθότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή του ΕΚΕΠΥ και προσπαθούν με συνεννοήσεις των εντατικολόγων των γύρω Νοσοκομείων να εξυπηρετούν τα περιστατικά.

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανακοίνωση:

νοσοκομείο Νίκαιας νοσοκομείο Νίκαιας νοσοκομείο Νίκαιας νοσοκομείο Νίκαιας νοσοκομείο Νίκαιας νοσοκομείο Νίκαιας νοσοκομείο Νίκαιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν