Πέτρος Τατσόπουλος – Νέο Ιατρικό Ανακοινωθέν: Σταθερός και χωρίς μηχανική υποστήριξη

  • Γιάννα Σουλάκη
Τατσόπουλος
Σταθερός για δεύτερο 24ωρο με απλή παροχή οξυγόνου και με τα συστήματά του οργανισμού να "λειτουργούν καλώς", ο Πέτρος Τατσόπουλος νοσηλεύεται στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Οι γιατροί δείχνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία του, στο νεότερο Ιατρικό Δελτίο.

Το τρίτο Ιατρικό Ανακοινωθέν αναγνώστηκε από τον γιατρό του Πέτρου Τατσόπουλο, τον καρδιοχειρουργό και Δ/ντη της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Δημήτρη Λυμπεριάδη, ο οποίος χάρη στην ψυχραιμία, την εμπειρία και την ετοιμότητα που επέδειξε, κατόρθωσε να τον κρατήσει στη ζωή.

Δείτε επίσης – Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκλονίζει η περιγραφή του γιατρού του για το κρίσιμο χειρουργείο

Πέτρος Τατσόπουλος – Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής, δήλωσε τους δημοσιογράφους ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση:

Σε συνέχεια προηγουμένων Δελτίων Τύπου, ως προς την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ανακοινώνονται τα εξής :

  • Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης και συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή Αιμοδυναμική κατάσταση.
  • Διανύει το δεύτερο 24ωρο εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς.

Δείτε επίσης – Πέτρος Τατσόπουλος: Επικοινώνησε χθες το βράδυ με τους γιατρούς

Διοικήτρια Ιπποκράτειου Νοσοκομείου: Είμαστε περήφανοι για τους γιατρούς μας

Η Διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Αθήνας, κ. Αναστασία Μπαλασοπούλου, δήλωσε περήφανοι για την ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα των γιατρών του νοσοκομείου της. ‘Οπως είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους:

«Το σύστημα για μία ακόμη φορά λειτούργησε με ετοιμότητα, ταχύτατα, αποτελεσματικά είμαστε περήφανοι για τους γιατρούς μας, για τον συντονισμό μεταξύ των τμημάτων μας και αποδεικνύουμε κάθε μέρα ότι το Εθνικό Συστημα Υγείας είναι εδώ για να εξυπηρετήσει όποιον συνάνθρωπό μας πάσχει».

Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Δείτε πως περιέγραψε ο γιατρός του τις πρώτες κρίσιμες στιγμές και το χειρουργείο που του έσωσε τη ζωή