Παραιτείται ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Θ.Αμπατζόγλου!

  • Iatropedia
Την παραίτησή του αναμένεται να δώσει την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουλίου ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ενώ θα συγκαλέσει σε συνεδρίαση το ΔΣ του κλάδου για να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διεργασίες για την αντικατάστασή του. Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης Αμπατζόγλου

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Αλλαγή φρουράς στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ) αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia, ο νυν πρόεδρος Θεόδωρος Αμπατζόγλου θα δώσει την παραίτησή του την ερχόμενη Δευτέρα (1η Ιουλίου) ή το αργότερο την Τρίτη.

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατέληξε σε αυτήν την απόφαση μετά το διορισμό του στη θέση του Διοικητή του ΟΑΕΔ ενώ αναμένεται να επικαλεσθεί φόρτο εργασίας λόγω των νέων καθηκόντων του.

Βέβαια πριν την απόφαση αυτή προηγήθηκε πλούσιο παρασκήνιο καθώς πολλές φωνές μέσα στον κλάδο θεώρησαν αντιδεοντολογική την παραμονή του στον ΠΦΣ εξαιτίας της νέας κυβερνητικής του θέσης.

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που είχαν εκφράσει και ανοικτά τις αντιρρήσεις τους ζητώντας από τον Θ.Αμπατζόγλου να αποχωρήσει. Πάντως πηγές του iatropedia αναφέρουν ότι –επισήμως τουλάχιστον- ο νυν πρόεδρος δεν θα δώσει το «δαχτυλίδι» σε κανέναν υποψήφιο διάδοχό του ώστε τα όργανα να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν σχετικά

Πάντως σε αυτήν την κούρσα της διαδοχής πολλοί είναι οι υποψήφιοι μνηστήρες που θα επιθυμούσαν σφόδρα να λάβουν τη θέση. Εξάλλου πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους της χώρας δεδομένου ότι υπάρχουν περίπου 11.000 φαρμακεία ανά την επικράτεια.

Οι εκλογές στον κλάδο αναμένεται να πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο ενώ ο νέος πρόεδρος μέχρι τότε θα εκλεγεί από το Δ.Σ. του ΠΦΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται μέτρα εξπρές σε ΕΟΠΥΥ- Νοσοκομεία! Τι έγινε στην πρώτη σύσκεψη στου Μαξίμου

Τι άφησε πίσω του στο υπ.Υγείας ο Αν.Λυκουρέντζος; (ΦΩΤΟ)

Το δάκρυ Σαλμά, η χαρά Λυκουρέντζου και οι μωβ πλατφόρμες της Ζέτας

To twitter και οι ευχαριστίες Άδωνη! Τι είπε στον πρωθυπουργό ο νέος υπ.Υγείας

Νοσοκομειακοί γιατροί: μην τολμήσετε να κλείσετε νοσοκομεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν