Παράταση στην καταβολή των εισφορών τους στο ΤΣΑΥ ζητούν οι φαρμακοποιοί

  • Iatropedia
Διαβλέπουν νέα ρύθμιση με πιο χαμηλές εισφορές οι φαρμακοποιοί και για τον λόγο αυτό ζητούν να μην πληρώσουν τους επόμενους δύο μήνες εισφορές στο ΤΣΑΥ ώστε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Ζήτημα με την υπαγωγή των υγειονομικών, ειδικά των πιο νέων στο επάγγελμα, σε υψηλότερη βαθμίδα και άρα αύξηση στις εισφορές που καταβάλλουν μηνιαίως, έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Δ. Στρατούλη γιατροπολογία που θα κατατεθεί σύντομα και θα προβλέπει μειωμένες εισφορές, κινητοποίησε τους φαρμακοποιούς και ζητούν παράταση…

Διαβάστε εδώ την σχετική ανακοίνωση:

Προς Τον πρόεδρο του ΤΣΑΥ

Κοινοποίηση: Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας

Μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Δημήτρη Στρατούλη για τη κατάθεση τροπολογίας για μειωμένες εισφορές των ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ ζητούμε την παράταση δύο μηνών δηλαδή μέχρι την 31η Αυγούστου για την καταβολή των εισφορών των φαρμακοποιών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πρόεδροι των τριών δευτεροβαθμίων συλλόγων ΠΦΣ , ΕΟΟ και ΠΊΣ μετά από κοινή σύσκεψη έχουν ήδη ζητήσει και την παράταση στην καταβολή των εισφορών και τον προαιρετικό χαρακτήρα υπαγωγής των υγειονομικών σε ανώτερη κατηγορία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ