Πανελλήνιες 2017: Θέματα και απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Πανελλήνιες 2017
Δεύτερη εβδομάδα των Πανελληνίων εξετάσεων και σήμερα Δευτέρα οι μαθητές εξετάζονται σε μαθήματα που ανάλογα με την απόδοσή τους θα κρίνουν και τις Βάσεις.

Σήμερα εξετάζονται Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής), αλλά και Ιστορία (Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Φυσική (Θετικών σπουδών). Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το newsit.gr, μεταδίδει τα θέματα των Πανελλήνιων 2017 για την Ανάπτυξη Εφαρμογών, τη Φυσική και την Ιστορία στις 10.00, μόλις τα ανακοινώνει επίσημα το Υπουργείο Παιδείας, και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς δημοσιεύει αμέσως μετά τις προτεινόμενες απαντήσεις – λύσεις για τα εξεταζόμενα μαθήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

 

Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά φαίνεται πως θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των ΘετικώνΣπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017