Πανελλήνιες 2017 ΕΠΑΛ – Τα θέματα! Προγραμματισμός Υπολογιστών, Ψηφιακά Συστήματα, Μεταφορά Φορτίων, Οικοδομική

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Πανελλήνιες 2017
Με τα μαθήματα Προγραμματισμός Υπολογιστών, Ψηφιακά Συστήματα, Οικοδομική και Μεταφορά Φορτίων για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2017. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα Πανελληνιών 2017 για ΕΠΑΛ και ΓΕΛ.

Οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ εξετάζονται σήμερα στα μαθήματα Προγραμματισμός Υπολογιστών, Ψηφιακά Συστήματα, Οικοδομική και Μεταφορά Φορτίων, και δίνουν μάχη για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το newsit.gr, θα μεταδίδει τα θέματα των Πανελλήνιων 2017 μόλις τα ανακοινώνει επίσημα το Υπουργείο Παιδείας, και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς θα δημοσιεύει αμέσως μετά τις προτεινόμενες απαντήσεις – λύσεις για τα εξεταζόμενα μαθήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΩΝ

Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά φαίνεται πως θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των ΘετικώνΣπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017