Πάλι το ΑΧΕΠΑ στην «φαρέτρα» της ΠΟΕΔΗΝ κατά του υπ. Υγείας

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Σε ακόμα μια καταγγελτικού τύπου ανακοίνωση προέβη σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ. Αυτήν τη φορά καυτηριάζει τις συνθήκες φύλαξης -και όχι μόνο- στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Δείτε την ανακοίνωση της ημέρας της ΠΟΕΔΗΝ:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ – Δεν φυλάσσεται. Επισκέψεις τοξικομανών. Καταστροφές. Κλοπές

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είναι ξέφραγο αμπέλι. Λόγω έλλειψης κονδυλίων διαθέτει πλημμελή φύλαξη.

Η φύλαξη ενός τεράστιου Νοσοκομείου 670 κλινών που στις εφημερίες το επισκέπτονται  άνω των 800 ασθενών, καλύπτεται μόνο με 6 ή 7 φύλακες.

Διαθέτει 4 πύλες ανοικτές και φυλάσσετε μόνο η μία. Εισέρχεται στο Νοσοκομείο όποιος θέλει. Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές στις κλινικές σε ασθενείς και προσωπικό, οι διαρρήξεις αυτοκινήτων και οι καταστροφές. Εισέρχονται χρήστες ναρκωτικών και κλέβουν, κάνουν επεισόδια.  Λόγω Πανεπιστημιακού ασύλου δεν μπορεί να παρέμβει η αστυνομία. Γίνεται διακίνηση ναρκωτικών γύρω από το Νοσοκομείο και δεν υπάρχει καμία μέριμνα να αποτραπεί το φαινόμενο.

Το βράδυ το Νοσοκομείο μετατρέπεται σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων.

Οι άστεγοι κάθε βράδυ που κοιμούνται στ Νοσοκομείο ξεπερνάνε τους 20. Κοιμούνται πάνω σε κουβέρτες στα πατώματα και τα σκαλιά. Είναι αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν. Αφήνουν τα απόβλητά τους τα σκουπίδια στα σκαλιά, στους διαδρόμους έξω από τις κλινικές.

Δείτε φωτογραφίες.

ΑΧΕΠΑ

ΑΧΕΠΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τους κινδύνους από την πλημμελή φύλαξη και τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Στο ΑΧΕΠΑ υποχώρησε ο ανελκυστήρας δύο ορόφους και κινδύνεψαν 4 άτομα

Εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ: Ο διοικητής κάνει απευθείας αναθέσεις σε ιδιώτες

ΑΧΕΠΑ: Κλειστά τμήματα λόγω προβλημάτων στις σωληνώσεις από το ψύχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ