Παγκόσμιος μήνας μαστού: Προνομιακές εξετάσεις στην κλινική ΡΕΑ

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
μαστογραφία
Η Κλινική ΡΕΑ με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, υπενθυμίζει στις γυναίκες τη σημασία της πρόληψης και την έγκαιρης διάγνωσης και προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή:
  • Ψηφιακή Μαστογραφία: 40€
  • Υπερηχογράφημα Μαστών: 25€
  • Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπερηχογράφημα Μαστών: 60€
  • Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία 3 λεπτών (Ultra Fast Breast MRI): 70€

Η προσφορά ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 2109495388, 2109495447.

Οι ανωτέρω προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για χρέωση ιδιωτών.

μαστογραφία

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΡΕΑ

Το Κέντρο Μαστού της ΡΕΑ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ πλαισιώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό. Συγκεκριμένα, διαθέτει δύο Ψηφιακούς Μαστογράφους μεγάλης ευκρίνειας με δυνατότητα Τομοσύνθεσης, η οποία βοηθά στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου και στην καλύτερη ανάλυση των ψευδώς θετικών ευρημάτων. Επιπλέον, διαθέτει εξειδικευμένους Υπερηχογράφους Μαστών που αξιοποιούν την τελευταίου τύπου μέθοδο Shear Wave Elastography, με δυνατότητα αξιολόγησης και αξιόπιστης μέτρησης της σκληρότητας και ελαστικότητας των ιστών, ώστε να μπορεί να βρεθεί ένας κακοήθης όγκος πρόωρα αποφεύγοντας άσκοπες βιοψίες.

Στο  Κέντρο Μαστού της ΡΕΑ πραγματοποιείται και Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία 3 λεπτών, η οποία ενδείκνυται σε νέες γυναίκες υψηλού κινδύνου. Ο σύγχρονος Ανοικτός  Μαγνητικός Τομογράφος είναι προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ανάλυσης, ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία. Τέλος, στο Κέντρο λειτουργεί Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας Μαστού (Mammotome) ε ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης, που βοηθά τον ιατρό να κάνει μια πολύ ακριβή διάγνωση αποφεύγοντας το χειρουργείο.

μαστογραφία