Π. Πολάκης: Το ΚΕΕΛΠΝΟ «έφαγε» 4-5 εκατ. για τον υγειονομικό χάρτη και στις διαμαρτυρίες της ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχουν 20 συνδικαλιστές

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Κι αφού όλα πάνε καλά στην Υγεία, και η ενδυνάμωση του δημόσιου συστήματος πάει χέρι-χέρι με την εξυγίανση, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας μπορεί ελεύθερα να στηλιτεύει όσα έπραξαν όλοι οι προηγούμενοι. Αυτό έπραξε ο κ. Πολάκης με εμφανώς βελτιωμένη εμφάνιση και διάθεση να μεταδώσει σε δημοσιογράφους τις απόψεις του... Σαν να προσέλαβε επικοινωνιολόγο!

Διαβάστε τι είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας: «Μέχρι σήμερα έχουν αναλάβει υπηρεσία πάνω από 7.500 άνθρωποι στο χώρο της δημόσιας υγείας της χώρας μας και είναι στη διαδρομή να έρθουν άλλες περίπου 11.000, τόνισε με νόημα, προσθέτοντας, πως «τέτοια ένεση στο ΕΣΥ έχει να υπάρξει από τη δεκαετία του ΄80… Νομίζω ότι περνάμε σε μια άλλη μέρα. Ψηφίζεται μαζί με το νόμο για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας που κλείνει και πλέον μπαίνουμε σε ήρεμα νερά για τα επόμενα δύο χρόνια, ψηφίζεται μαζί και το νομοσχέδιο για τις προμήθειες στο χώρο της υγείας το οποίο πρακτικά θα είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στην διαπλοκή, στην παραοικονομία και στο μαύρο χρήμα που υπήρξε στο χώρο και προχωρούμε με ταχείς ρυθμούς πλέον την έναρξη λειτουργίας των τοπικών μονάδων υγείας της χώρας, οι οποίες θα είναι, 260 δομές σε 65 πόλεις της χώρας».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα σχετικά βίντεο στο newsit.gr