Όρχεις 45 κιλών. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Θα μπορούσαμε εύκολα να κάνουμε χιούμορ και να πούμε ότι σε αυτόν τον άνθρωπο η έκφραση: “ο άνδρας αυτός έχει πολλά κιλά...” ισχύει πραγματικά. Όμως η αλήθεια είναι ότι ο Γουέσλι Ουόρεν από το Λας Βέγκας, έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Πάσχει από ελεφαντίαση η οποία έχει εμφανιστεί ακριβώς στους όρχεις του. Αποτέλεσμα είναι να ζυγίζουν και οι δύο, 45 κιλά.

Ο Γουέσλι δεν φοράει παντελόνια. Φοράει μόνο φόρμες που έχει ράψει στο επίμαχο σημείο και έχει προσθέσει ύφασμα. Επίσης δυσκολεύεται πάρα πολύ να μετακινηθεί, να καθίσει, να δουλέψει, να οδηγήσει, να αθληθεί, γενικά δυσκολεύεται να κάνει το οτιδήποτε φαντάζει απλό για τους υπόλοιπους άνδρες. Για παράδειγμα όπου πηγαίνει κουβαλάει μαζί του ένα καφάσι!, στο οποίο τοποθετεί τους όρχεις του.

Ο ίδιος πονάει πολύ και η ζωή του έχει γίνει αφόρητη. Δεν μπορεί ούτε στην τουαλέτα να πάει. Το ασφαλιστικό του ταμείο δεν τον καλύπτει για να κάνει την επέμβαση, αφού αυτή την περίοδο είναι άνεργος. Η επέμβαση που απαιτείται, στοιχίζει περισσότερο από 300.000 δολάρια. Καθημερινά περιφέρεται στους δρόμους της πόλης του και συγκεντρώνει τα απαιτούμενα χρήματα από ανθρώπους, ενώ στο σπίτι του καταφτάνουν γράμματα με επιταγές από αγνώστους προκειμένου να τον βοηθήσουν για το ποσό.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

γιατί το βίαιο και άγριο σεξ, «δένει» το ζευγάρι

μην καταπιέζετε το φτάρνισμα σας. διαβάστε τι μπορείτε να πάθετε

το μάτι από κοντά. απίστευτες φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί

μια κατσαρίδα ζούσε μέσα στο αυτί του- ΒΙΝΤΕΟ

το βίντεο που κάνει εκατομμύρια κόσμο να δακρύζει

αυτό είναι το ψηλότερο μωρό στον κόσμο- ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν