Οι τομεάρχες Υγείας της ΝΔ επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σειρά επισκέψεων θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 13/5 κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σε δομές Υγείας - Πρόνοιας και θα συναντήσει φορείς της Υγείας του Νομού Θεσσαλονίκης. Σκοπός η καταγραφή προβλημάτων και αδυναμιών που παρουσιάζονται στον χώρο αυτό.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου, τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, μαζί με τον αναπληρωτή τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα, την πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του νομού, τους υπεύθυνους θεματικών τομέων Υγείας των τεσσάρων ΝΟΔΕ, καθώς και τα στελέχη του κόμματος που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, επισκέπτονται σήμερα το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας, στο Γενικό Νοσοκομείο «’Αγιος Παύλος» και το Ιπποκράτειο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο.

Το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με το σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ και το σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρου, τον σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (περιφερειακό τμήμα), συλλόγους Ατόμων με Αναπηρία, το ΣΥΝΔΕ Μακεδονίας – Θράκης, τον σύλλογο Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Θεσσαλονίκης, το ΣΕΥΠ – ΠΕΔΥ Θεσσαλονίκης – Β. Ελλάδος, με Πανεπιστημιακούς γιατρούς, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο.

Τέλος, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Υγεία, στην αίθουσα Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Αύριο, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, στο ΠΕΔΥ – ΚΥ αστικού τύπου Ευόσμου, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Ψ.Ν.Θ.), στο Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας «’Αγιος Παντελεήμων» και στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».

Στη ΝΔ υποστηρίζουν πως οι στοχευμένες αυτές δράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί εδώ και καιρό, ανάγκασαν τον Αλέξη Τσίπρα να μεταβεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη και να επισκεφθεί Μονάδες Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ