Ο Τζωρτζ Κλούνει και το λίφτινγκ στους όρχεις

  • Iatropedia
Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός Τζωρτζ Κλούνει που αποτελεί την φαντασίωση πολλών γυναικών είχε δηλώσει σε συνέντευξη του, ότι δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση, παρά μόνο μια. Είχε κάνει λίφτινγκ στους όρχεις του γιατί τον ενοχλούσαν οι ζάρες και οι ρυτίδες που παρουσιάζονται εκεί. Τελικά υπάρχει τέτοια επέμβαση; Και πως γίνεται; Στο εξωτερικό χαριτολογώντας την ονομάζουν balls ironing, δηλαδή “σιδέρωμα των όρχεων”. Όπως σιδερώνουμε ένα ρούχο για να μην είναι τσαλακωμένο, κατά κάποιο τρόπο αυτό γίνεται και στους όρχεις. Διαβάστε το επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί και θα καταλάβετε...

Μεγέθυνση του οσχεικού σάκου (“ξεχείλωμα”) εμφανίζεται σε πολλούς άνδρες, καθώς γερνούν, ή μετά από παθήσεις όπως η υδροκήλη,που προκαλούν διεύρυνση εκ των έσω, με αποτέλεσμα μετά την αποκατάστασή τους να παραμένει η αύξηση του δέρματος του οσχέου.

Η διεύρυνση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο όσχεο και στο εσωτερικό των μηρών.

Μερικοί άνδρες έχουν δυσφορία σε στενά ρούχα και εσώρουχα.

Κάποιοι εμφανίζουν ένα χρόνιο άλγος στους όρχεις, λόγω του ότι οι όρχεις “κρέμονται” και δημιουργείται μεγαλύτερη τάση στον σπερματικό τόνο.

Τους περισσότερους όμως τους απασχολεί αισθητικά το “κρεμασμένο” και “σακκουλιασμένο” όσχεο.

Η μεγαλύτερη ενασχόληση των ανδρών σήμερα , με την εμφάνισή τους, οδήγησε και σε αύξηση των επεμβάσεων που διορθώνουν αισθητικά την περιοχή (Λίφτινγκ οσχέου ή κατά κάποιους “balls ironing”,γιατι η μείωσή του οδηγεί και σε μείωση των πτυχών)

Η επέμβαση γίνεται στην οπισθοπλάγια επιφάνεια του οσχέου,διαρκεί 1-1,5 ώρα,και απαιτεί ολιγόωρη νοσηλεία. Το μετεγχειρητικό αποτέλεσμα μπορεί να συνδυαστεί αργότερα με λέιζερ αποτρίχωση και περαιτέρω «λείανση» των πτυχών.

Δημήτριος Μπορούσας

Χειρουργός Ουρολόγος- Ανδρολόγος

www.borousas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

τι είναι η χρόνια προστατίτιδα και πως θεραπεύεται

όρχεις 45 κιλών ΒΙΝΤΕΟ

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον προστάτη

γιατί ο καρκίνος προτιμάει τους άνδρες από τις γυναίκες

τον χτύπησε αστροπελέκι στα γεννητικά όργανα. Ποιος είναι ο «κεραυνός Χοσέ»

8 αλήθειες για το μέγεθος του πέους

πονάνε οι όρχεις σας; δώστε προσοχή στα διάφορα είδη πόνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν