Ο στρατός στην αντιμετώπιση της πανδημίας – Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στη σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας

  • Γιάννα Σουλάκη
υπουργείο Υγείας
Με τη συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου θα διεξαχθεί η σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, καθώς αυτή θα περιλαμβάνει και πληροφορίες για τον νέο σχεδιασμό στην διεξαγωγή των ελέγχων (testing) για την πανδημία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας: «Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη σημερινή ενημέρωση θα είναι παρών ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαδικασία του testing.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν