Ο ΣΦΕΕ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο για την στήριξη του Ασύλου Ανιάτων

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ομάδα του ΣΦΕΕ μαζί με την αθλητική της παρουσία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο συνέδραμε και στους ευρύτερους στόχους της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας οικονομικά το σπουδαίο έργο που παράγει το Άσυλο Ανιάτων.

«Μόνο θερμές ευχαριστίες έχουμε για την ομάδα του ΣΦΕΕ που έτρεξε για το Άσυλο Ανιάτων στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Η σκέψη και η προσπάθεια τους μας έδωσε δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε και εμείς τον αγώνα δρόμου που πραγματοποιούμε καθημερινά στους κακοτράχαλους δρόμους που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση που βιώνουμε.», δήλωσε η κυρία Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του ΔΣ του Ασύλου Ανιάτων.

Ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή μας στον 34ο Αυθεντικό Κλασσικό Μαραθώνιο, μας γεμίζει με χαρά, υπερηφάνεια αλλά κυρίως με αισθήματα ευθύνης. Με την έμπρακτη υποστήριξή μας συνεχίζουμε να χτίζουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς κι επενδύουμε στο μέλλον της πατρίδας μας. Σε μία εποχή δοκιμασίας, όχι μόνο για την οικονομία αλλά κυρίως για την ίδια την κοινωνία, εργαζόμαστε έτσι ώστε η αγκαλιά του προΣfΕΕρουμε να φτάσει σε κάθε συμπολίτη που μας έχει ανάγκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν