Ο Πολάκης «τρολάρει» την ΠΟΕΔΗΝ για την γκάφα με το «ντου» σε λάθος υπουργείο

  • Iatropedia
Πολάκης
Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, και με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook "χτυπάει" με χιούμορ την ΠΟΕΔΗΝ για ένα περιστατικό που έγινε σήμερα στο πλαίσιο των κινητοποίησεων στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο κάνει τον γύρο του (ελληνικού προς το παρόν) διαδικτύου.

Τι έγινε νωρίτερα στην συγκέντρωση και την πορεία της ΠΟΕΔΗΝ; Εκτός από τα λουλούδια που άφησαν στο άγαλμα του «Δρομέα» του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου, αρκετά από τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ με πρώτο τον πρόεδρό της, Μιχάλη Γιαννάκο, κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εργασίας για να διαμαρτυρηθούν.

Έλα όμως που έκαναν λάθος… στην στοά και αντί να «εισβάλλουν» στο υπουργείο Εργασίας επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο Εσωτερικών. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Οι κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο κατέγραψαν την αμήχανη, αλλά και αστεία αυτή στιγμή και όπως… προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, το σχετικό βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των social media.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, άλλο που δεν ήθελε να χλευάσει με το γνωστό του… χιούμορ, την γκάφα που έκανε η ΠΟΕΔΗΝ, με την οποία έχει μεγάλη κόντρα, και έσπευσε να κάνει την παρτακάτω ανάρτηση στο facebook:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν