Ο Μόσιαλος το Facebook και οι ξένες φαρμακευτικές εταιρείες!

  • Iatropedia
Πόλεμο συμφερόντων καταγγέλλει μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος, με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που τον φέρουν να συνδέεται με συγκριμένες ξένες φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο κ. Μόσιαλος σε ανακοίνωση του αναφέρει πως ο ίδιος από τον Ιανουάριο του 2010 είχε µιλήσει για την αύξηση της φαρµακευτικής δαπάνης κατά 400% τηνπερίοδο 200-2009.

«Είναι φανερό ότι όσοι συντέλεσαν στο να εκτροχιαστεί η χώρα δηµοσιονοµικά δεν νοιάζονται για τους µισθούς και τις συντάξεις των ευσυνείδητων Ελλήνων πολιτών, αλλά για τη διατήρηση των συμφερόντων τους» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ο Ηλίας Μόσιαλος καλεί «την κοινωνία των πολιτών, τα συμφέροντα της οποίας βάλλονται, μέσω της επίθεσης εναντίον μου, να λάβει θέσει» ενώ ανακοινώνει ότι θα προσφύγει και στη δικαιοσύνη καθώς τονίζει ότι: «επιφυλάσσομαι να ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου».

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες πολλά δημοσιεύματα στο ίντερνετ συνδέουν τον Ηλία Μόσιαλο με συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων με το επιχείρημα ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κερδίσει αρκετούς διαγωνισμούς στη χώρα μας.