Ευχές από τον κόσμο της Υγείας για το νέο Iatropedia.gr

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Iatropedia
Από σήμερα το Iatropedia.gr αλλάζει όψη. Γίνεται πιο σύγχρονο, πιο δυναμικό και πιο φιλικό προς τον επισκέπτη. Διατηρεί, ωστόσο, τα θεμέλιά του, που πάντα ήταν η εγκυρότητα της είδησης και η άνευ περιορισμών ενημέρωση του κοινού για οτιδήποτε αφορά την υγεία όλων μας και όχι μόνο.

Με αφορμή την σημερινή μας αλλαγή στο Iatropedia.gr, είχαμε την τύχη και την τιμή να γίνουμε αποδέκτες ευχών από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον χώρο της Υγείας στην Ελλάδα.

Τέτοιες ευχές και παραινέσεις μας δίνουν χαρά και δύναμη για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, κάθε μέρα που περνάει!

Γιάννης Μπασκόζος, Γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας ΥΥΚΑ

μπασκοζος

Με την ευκαιρία της ανανέωσης της ιστοσελίδας σας, σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο της ενημέρωσης για θέματα υγείας και πιστεύουμε ότι στο φιλόξενο Iatropedia θα έχουμε πάντα βήμα.

Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος ΙΣΑ

πατουλης

Το Ιatropedia έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα σημαντικό εργαλείο ενημέρωσης στο χώρο της υγείας. Εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα να υπηρετεί την αλήθεια και την αντικειμενική δημοσιογραφία καθώς και να συνδράμει στη μάχη που δίνουμε για τη βελτίωση της υγείας του πολίτη και τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Καλή επιτυχία..

Θεόδωρος Τρύφων, Πρόεδρος ΠΕΦ και Αντιπρόεδρος ΔΣ της Eλληνικής Φαρμακοβιομηχανίας ELPEN A.E

τρυφων

Εύχομαι στο ανανεωμένο Iatropedia να διατηρεί πάντα ακέραιο το κύρος και τον δυναμισμό του. Όσοι ασχολούμαστε με τον ευαίσθητο χώρο τη υγείας και του φαρμάκου γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημαντική προσπάθεια των υπευθύνων και των δημοσιογράφων του για άμεση, έγκυρη και χρήσιμη ενημέρωση στους επαγγελματίες υγείας και το κοινό.

Πασχάλης Αποστολίδης, πρόεδρος ΣΦΕΕ

αποστολιδης

Ένα ταξίδι 1000 χιλιομέτρων ξεκινά κάνοντας ενα βήμα, όπως το νέο και ανανεωμένο Iatropedia. Πολλές ευχές για επιτυχίες!

Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος ΠΦΣ

λουραντος

Είμαι σίγουρος ότι αυτή σας η ανανέωση θα έλθει να συμπληρώσει την ήδη πετυχημένη πορεία του αξιόλογου ηλεκτρονικού ιστότοπου σας. Ειδικά τώρα που η Υγεία έχει εκτεθεί προς πώληση σε επιχειρηματικά κέντρα, η αξιόπιστη δημοσιογραφική σας ενημέρωση γίνεται ακόμη πιο αναγκαία.

Γιώργος Βουγιούκας, πρόεδρος ΠΑ.ΣΙ.ΔΙ.Κ.

βουγιουκας

Να είστε πάντα έγκυροι και αξιόπιστοι. Εύχομαι πολλές επιτυχίες.

Εκ μέρους της διεύθυνσης και της συντακτικής ομάδας του Iatropedia.gr, σας ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας και υποσχόμαστε σε εσάς και σε κάθε επισκέπτη της νέας μας ιστοσελίδας, ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά στον δρόμο της έγκυρης ενημέρωσης στην πολιτική υγείας, στην περίθαλψη, στα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης και κάθε άλλη πτυχή ενδιαφέροντος για την υγεία όλων μας.