Ο ΙΣΑ κάνει έκπτωση στην συνδρομή των μελών του

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε να γίνουν ειδικές εκπτώσεις, στην συνδρομή των πολύτεκνων και τρίτεκνων μελών του. Είναι κι αυτή μια έκφραση αλληλεγγύης δεδομένων των δύσκολων καιρών που περνάει ο ιατρικός κλάδος...

Ειδικότερα:

Για τους υπερπολύτεκνους γιατρούς (έξι τέκνα και άνω) και εφόσον έχουν ετήσιο πραγματικό οικογενειακό εισόδημα κάτω από 45.000 €, απαλλαγή από την ετήσια συνδρομή του ΙΣΑ.

Για τους πολύτεκνους γιατρούς αυτούς δηλ. που έχουν  τέσσερα ή πέντε παιδιά  και εφόσον έχουν ετήσιο πραγματικό οικογενειακό εισόδημα, κάτω από 45.000 €, μείωση της ετήσιας  συνδρομής του ΙΣΑ κατά 50%.

Για τους τρίτεκνους γιατρούς και εφόσον έχουν ετήσιο πραγματικό οικογενειακό εισόδημα κάτω από 45.000 €, μείωση της ετήσιας συνδρομής του ΙΣΑ κατά 25%.

Για όλες τις περιπτώσεις, η συνδρομή για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο 20,00 € που συνεισπράττεται με την συνδρομή του ΙΣΑ καταβάλλεται κανονικά συν το χαρτόσημο.

Σημειώνεται ότι τα τέκνα θεωρούνται προστατευόμενα μέχρι την ενηλικίωσή τους, δηλαδή τα 18 έτη και εφόσον σπουδάζουν μέχρι τα 24 έτη.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν οι ενδιαφερόμενοι γιατροί είναι τα εξής: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και εκκαθαριστικό της Εφορίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν