O Γιάννης Μπασκόζος μιλάει ζωντανά στο iatropedia.gr τη Δευτέρα 19/1 στις 13.30

  • Iatropedia
Tις άμεσες προτεραιότητες του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που το κόμμα σχηματίσει κυβέρνηση, αλλά και τις διαρθρωτικές αλλαγές που θα κάνει εν καιρώ εφόσον κυβερνήσει, αναλύουν ζωντανά στο στούντιο του www.iatropedia.gr την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στη 1:30 το μεσημέρι ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπασκόζος, και η διευθύντρια του www.iatropedia.gr Μαρία Τσιλιμιγκάκη.

O κ. Μπασκόζος είναι γιατρός και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών. Στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου αναδείχτηκε Α’ αντιπρόεδρος.

Η συζήτηση στο στούντιο του iatropedia θα επικεντρωθεί στις άμεσες προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία εφόσον εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές και ειδικά στο φλέγον ζήτημα της χρηματοδότησης του προγράμματος αυτού που δείχνει να έχει κενά και ασάφειες. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να καταργήσει το 5ευρο στα νοσοκομεία και το 1 ευρώ ανά συνταγή στα φαρμακεία χωρίς να έχει απαντήσει από πού θα αναπληρώσει το ταμειακό έλλειμμα που θα προκύψει από τις κινήσεις αυτές…

Δείτε εδώ ζωντανά το live chat και στείλτε την ερώτηση σας!