Ο διοικητής του «Ελπίς» για κλοπή εκκλησίας: «Δεν με ενημέρωσε ο ιερέας»

  • Γιάννα Σουλάκη
κλοπή εκκλησίας Ελπίς
Δεν έλαβε καμμία επισημη ενημέρωση για την υπόθεση κλοπής στο παρεκκλήσι του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης που βρίσκεται στον περίβολο του νοσοκομείου "Ελπίς", λέει ο διοικητής Χρήστος Βαράκης.

Ο διοικητής με ανακοίνωσή του αποδίδει σε κακόβουλη πρόθεση την προσπάθεια σύνδεσης του συμβάντος με την γενικότερη ασφάλεια του νοσοκομείου:

«Η Διοίκηση του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ» διερευνά υπόθεση κλοπής για την οποία έως σήμερα δεν έχει επίσημη σχετική ενημέρωση από τον Υπεύθυνο Ιερέα του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος βρίσκεται στον περίβολο του Νοσοκομείου.

Τονίζεται ότι το Νοσοκομείο, όλα τα τελευταία χρόνια, καλύπτεται πλήρως από προσωπικό φύλαξης, το οποίο εγγυάται αποτελεσματικά την ασφάλεια των χώρων, υποδομών, ασθενών και επισκεπτών του Νοσοκομείου. Απόδειξη, ότι κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με θέμα ελλιπούς ασφάλειας δεν έχει μέχρι σήμερα συμβεί.

Συνεπώς, κάθε προσπάθεια σύνδεσης οποιουδήποτε συμβάντος λαμβάνει χώρα, με τη γενικότερη ασφάλεια του Νοσοκομείου είναι κακόβουλη και έχει ως μοναδικό στόχο να πλήξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, το Νοσοκομείο και τους εργαζομένους του Νοσοκομείου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπήκαν «ποντικοί» στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ – Τι λέει η ΠΟΕΔΗΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν