Ο Άδωνις και ο…JFK! Η κόντρα και οι αμφισβητήσεις για το Χάρβαρντ

  • Iatropedia
Το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα έκανε δύο ομιλίες στο διάσημο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ τις προηγούμενες ημέρες, το είχε ανακοινώσει ο ίδιος . Λίγο μετά ήρθαν οι αμφισβητήσεις…

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Τελικά ήταν ή δεν ήταν καλεσμένος στο διάσημο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ ο Άδωνις Γεωργιάδης; Το ερώτημα αυτό αλλά και όλα τα παρασκήνια γύρω από την παραμονή του στη Βοστώνη, αποτελούν τα τελευταία 24ωρα θέμα συζήτησης σε όλα τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αλλά ακόμη και στα ενημερωτικά sites.

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν επίσημα καλεσμένος στο Χάρβαρντ εγείροντας θέμα ηθικής τάξης καθώς τα έξοδα μετακίνησης πληρώθηκαν από το ελληνικό δημόσιο. Υποστηρίζουν ότι ο κ.Γεωργιάδης ήταν απλά καλεσμένος μιας λέσχης φοιτητών του πανεπιστημίου καθώς το Χάρβαρντ δεν ανακοίνωσε την παρουσία του όπως κάνει με άλλες προσωπικότητες.

Ο υπουργός Υγείας από την πλευρά του υποστηρίζει ότι οι ομιλίες του πραγματοποιήθηκαν κανονικά και δηλώνει μάλιστα ότι θα «ανεβάσει» στο διαδίκτυο και το σχετικό video ντοκουμέντο.

Οι κόντρες για τις διαλέξεις Άδωνι στο Χάρβαρντ έδωσαν και πήραν ειδικά το Σαββατοκύριακο με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας να …ανεβάζει φωτό από το γραφείο του JFK για να «τρολάρει» όπως λέγεται στη γλώσσα του twitter το ειρωνικό πείραγμα, όσους τον αμφισβητούσαν για την παρουσία του στο διάσημο πανεπιστήμιο.

Εκτός αυτού έσπευσε να δημοσιοποιήσει και φωτογραφίες από δείπνο στο οποίο παρέστη ανοίγοντας και κόντρα για την παρουσία καθηγητών του Χάρβαρντ στο τραπέζι όπου ήταν προσκεκλημένος.

Βέβαια υπήρξαν κι εκείνοι που …τρολάρισαν τον κ.Γεωργιάδη παρουσιάζοντάς τοn να βρίσκεται δίπλα στον John Kennedy (JFK)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα κάγκελα γιατροί-εργαζόμενοι για τα λουκέτα στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ! «Λουκέτα ο Άδωνις -μπλόκα εμείς»!

Πως θα γίνει η κινητικότητα στον ΕΟΠΥΥ! Έρχονται σήμερα «φύλλα πορείας» για γιατρούς-εργαζόμενους

Άρχισαν τα όργανα! Δεν παραδίδουν τα πολυϊατρεία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ! Έρχονται τα λουκέτα

Νοσοκομειακοί γιατροί: «Διαλύονται τα νοσοκομεία μαζί με τον ΕΟΠΥΥ»! Ουρές στα επείγοντα