Ο Άδωνις οι Φιλιππινέζες και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ! Τι είπε για τις αποζημιώσεις

  • Iatropedia
Λάδι στη φωτιά έριξε και πάλι ο υπουργός υγείας στη σχέση του με τους γιατρούς του πρώην ΙΚΑ που βρίσκονται λίγες ημέρες πριν την απόλυση.Τι είπε για τις αποζημιώσεις

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Φωτιές ανάβει και πάλι ο Αδωνις Γεωργιάδης στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ (πρωην ΙΚα) με το θέμα των αποζημιώσεων τους αυτή τη φορά.

Όσοι γιατροί δε δηλώσουν εως την Πέμπτη ότι επιθυμούν να μεταφερθούν στο ΠΕΔΥ πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης θα απολυθούν αυτοδικαίως. Κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη βέβαια δεν πρόκειται για απόλυση αλλά για παραίτηση καθώς όπως είπε ερωτηθείς σχετικά με το αν θα πάρουν αποζημίωση οι γιατροί που θα μείνουν εκτός:» να πάρουν αποζημίωση; Τους δίνουμε μόνιμη θέση και εκείνοι παραιτούνται''. Και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

''E όχι και να τους δώσουμε και αποζημίωση. Μήπως να τους πάρουμε και μια Φιλεπινέζα να τους καθαρίζει το σπίτι;» αναρωτήθηκε με έντονη ειρωνεία ο Αδωνις Γεωργιάδης προκαλώντας τα γέλια στην αίθουσα των συνεντεύξεων του υπουργείου υγείας.

Πάντως οι θέσεις των γιατρών θα καταργηθούν αμέσως μόλις διαπιστωθεί ότι δεν έχουν υποβάλει αίτηση για να πάνε στο ΠεδΥ.

Την επόμενη μέρα σύμφωνα με τον υπουργό υγείας, θα ξεκινήσει η διαδικασία για να κάνουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ στα ιατρεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άδωνις προς γιατρούς: Έξω από το ΠΕΔΥ εσαεί όσοι κάνουν αίτηση και δεν έρθουν!

Πανικός στη χώρα: Χωρίς εμβόλια τα φαρμακεία! Τι κάνουν οι αρχές;

Πόσοι γιατροί έκαναν αίτηση για να πάνε στο ΠΕΔΥ! Λήγει η προθεσμία την Πέμπτη

Τα «βρήκαν» Άδωνις-Χατζηδάκης για τα φάρμακα στα σούπερ μάρκετ! Τι αποφάσισαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν