Νοσοκομείο Χίου: Τέλος τα τηλεφωνικά ραντεβού για εργαστηριακές εξετάσεις

  • Iatropedia
Με την μακροσκελή λίστα αναμονής των τηλεφωνικών ραντεβού για μικροβιολογικές εξετάσεις αλλά και το εμφιαλωμένο νερό που χρησιμοποιούν στα μαγειρεία «τα έβαλε» ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, Γ. Επιτροπάκης

Όπως αποκαλύπτουν παράγοντες του νησιού αλλά και ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προ ημερών στα τοπικά ΜΜΕ, από τις 7/1/2015 η διαδικασία των τηλεφωνικών ραντεβού και συνεπώς η λίστα που υπάρχει μέχρι στιγμής, παύει να ισχύει!

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ευφάνταστου διοικητή, ο πολίτης θα προσέρχεται στη γραμματεία του νοσοκομείου και δείχνοντας το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό του, θα κάνει την ίδια ημέρα τις εξετάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση ευελπιστεί ότι από τη μία θα μειωθεί ο αριθμός όσων προστρέχουν για εξετάσεις κατά 25% αλλά από την άλλη πλευρά θα αυξηθεί ο αριθμός των εξεταζόμενων κατά 20%, φθάνοντας και τις 80 εργαστηριακές εξετάσεις την ημέρα! Άγνωστο με ποιους γιατρούς και αναλώσιμα υλικά…

Όσο για το… εμφιαλωμένο νερό, ο κ. Επιτροπάκης έχει αποστείλει έγγραφο (το οποίο επισυνάπτουμε) με το οποίο καλεί τους μάγειρες να χρησιμοποιούν καθημερινά μόνο μια 6άδα μπουκαλιών που έχει μάλιστα και συγκεκριμένο κόστος. Το δυσβάσταχτο ποσό των 1,7 ευρώ!

Δείτε εδώ το έγγραφο: