Νοσοκομείο Ζακύνθου: Επεισόδια στο γραφείο της διοικήτριας με …άρωμα ΠΟΕΔΗΝ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ, της ΑΔΕΔΥ και μέλη του προσωπικού στο Νοσοκομείο Ζακύνθου "επισκέφτηκαν" σήμερα την διοικήτρια στο γραφείο της ζητώντας της απαντήσεις "εδώ και τώρα"!

Διαβάστε ως περιγράφει τα γεγονότα η διοικήτρια:

Την Τετάρτη 01.11.17 και ώρα 09.45 π.μ., εισέβαλαν στο γραφείο της Διοικήτριας του Γ.Ν.Ζακύνθου, και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, o πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και  της ΟΕΝΓΕ από την Αθήνα, ο πρόεδρος, η γραμματέας και ένα μέλος του Δ.Σ  του συλλόγου των εργαζομένων του Γ.Ν. Ζακύνθου καθώς επίσης  ο  πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και ο πρόεδρος της ΕΝΙΖ (Νοσοκομειακοί Ιατροί Ζακύνθου), επιμένοντας επιτακτικά και απειλητικά  να λάβουν απαντήσεις σε διάφορα θέματα που έθεταν.

Δεδομένου ότι η Διοικήτρια είχε λάβει ήδη κλήση να καταθέσει στις 10.30 π.μ. στην Εισαγγελία για μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θέμα των κλειστών χειρουργείων που είχε υποβληθεί σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ, οι ανωτέρω την εμπόδιζαν   και απαιτούσαν να συνεχισθεί η συνάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα πας πουθενά……».

Παρά τις απειλές και τους εκφοβισμούς , η Διοίκηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω υπό τις οποίες , παρέμειναν  για πέντε μήνες  τα χειρουργεία του Γ.Ν.Ζακύνθου κλειστά  και να αποδοθούν ευθύνες όπου ανήκουν, κατά απαίτηση της Ζακυνθινής κοινωνίας και της Πολιτικής Ηγεσίας. Είμαστε υποχρεωμένοι τέτοιου είδους συμπεριφορές να τις οδηγήσουμε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές προκειμένου να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Η Διοικήτρια

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν