Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης: Διαδικτυακές πληρωμές για ταχύτητα και ευκολία

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Παπαγεωργίου
Να πληρώνουν μέσω διαδικτύου για την επίσκεψη στα απογευματινά ιατρεία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου μπορούν εδώ και λίγες ημέρες οι ασθενείς. Τη δυνατότητα παρέχει η διαδικτυακή πλατφόρμα www.gnpap.gr που αναπτύχθηκε για τον λόγο αυτό και βοηθά στη μείωση της ταλαιπωρίας.

Κλείνοντας το ραντεβού του διαδικτυακά, ο ασθενής θα έχει παράλληλα τη δυνατότητα να προκαταβάλει το χρηματικό αντίτιμο της ιατρικής επίσκεψης. Κι έτσι, όταν ολοκληρώσει το ραντεβού με τον γιατρό του στα απογευματινά ιατρεία του συγκεκριμένου νοσοκομείου, θα παραλάβει την απόδειξή του και θα φύγει χωρίς καθυστέρηση.

Η πληρωμή εκτελείται μέσω της υπηρεσίας easypay της Τράπεζας Πειραιώς, με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ανεξαρτήτου τράπεζας και ενημερώνεται αυτόματα στο πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.

Από τον Μάρτιο του 2017 άρχισε να εφαρμόζεται και η υπηρεσία e-PPS SEPA, για την ασφαλή και γρήγορη καταχώρηση και αποστολή μαζικών πληρωμών σε προμηθευτές του νοσοκομείου, εντός της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και σε άλλες τράπεζες. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομούνται σημαντικός χρόνος και λειτουργικό κόστος.