Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»: Βρέφος μόλις 8 μηνών με κορωνοϊό

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Ένα αγοράκι 8 μηνών νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο Παίδων "η Αγία Σοφία". Το βρέφος πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, το αγοράκι έχει προσβληθεί από τη νόσο COVID-19 που προέρχεται από τον νέο κορωνοϊό. την πορεία της υγείας του παρακολουθεί ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr το αγοράκι νοσηλευόταν εδώ και 2 μήνες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, καθώς έπασχε από παθολογικά υποκείμενα νοσήματα. Όλο αυτό το διάστημα, οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες το υπέβαλλαν σε τεστ κορωνοϊού. Όλα τα τεστ, όμως, ήταν αρνητικά.

Το τελευταίο τεστ σήμερα, όμως, έδειξε ότι το αγοράκι ήταν θετικό στη νόσο COVID-19. Αμέσως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου σήμερα επισκέφθηκε και εξέτασε το αγοράκι ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Η ΜΕΘ του «Αγλαϊα Κυριακού» έκλεισε για απολύμανση. Πέντε παιδάκια που νοσηλεύονταν εκεί, μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου Αγλαϊα Κυριακού.

Το 8 μηνών αγοράκι, το οποίο είναι Ρομά, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του  και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν