Η NIVEA δίπλα στις οικογένειες του «Μαζί για το Παιδί»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η NIVEA βρίσκεται, και αυτά τα Χριστούγεννα, δίπλα στις οικογένειες του «Μαζί για το Παιδί». Έχοντας στον πυρήνα των αξιών της την φροντίδα και την ελληνική οικογένεια, προσέφερε συνολικά 12.000 προϊόντα και προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά προς την Ένωση. Παράλληλα, 16 παιδιά οικογενειών, που υποστηρίζονται από τα Σωματεία της Ένωσης, φιλοξενήθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της εταιρίας, όπου μαζί με τους υπαλλήλους έφτιαξαν, διακόσμησαν και συσκεύασαν μπισκότα, τα οποία απεστάλησαν ως συμβολικό δώρο σε 100 οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Φέτος τα Χριστούγεννα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρία υλοποίησε μία μεγάλη πρωτοβουλία αγάπης, προσφέροντας 500 πακέτα με προϊόντα NIVEA, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες 500 άπορων οικογενειών, ενισχύοντας παράλληλα την Ένωση.

Τέλος, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των υπαλλήλων της εταιρίας προσκλήθηκαν παιδιά από το «Μαζί για το Παιδί», τα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μαζί τους σε ένα διασκεδαστικό «μάθημα ζαχαροπλαστικής» από το chef Κυριάκο Μελά. Μαζί με τους υπαλλήλους της NIVEA, τα παιδιά Σωματείων της Ένωσης έμαθαν να παρασκευάζουν και να διακοσμούν μπισκότα με γεύση… Χριστουγέννων, ενώ στο τέλος όλοι μαζί τα έβαλαν σε όμορφες συσκευασίες για να τα αποστείλουν μαζί με τις ευχές τους, σε 100 οικογένειες, που υποστηρίζονται από τα Σωματεία «Φίλοι του Παιδιού» και «Παιδική Στέγη».

Μία πρωτοβουλία, την οποία «αγκάλιασαν» και απόλαυσαν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και τα παιδιά της Ένωσης με τους γονείς τους.

 

Η NIVEA, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει ενεργά το σημαντικό έργο της Ένωσης, «Μαζί για το Παιδί», η οποία αποτελείται από 10 μη-κερδοσκοπικά σωματεία και ιδρύματα για παιδιά, που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε μία συνεργασία που μετρά ήδη δύο χρόνια και συνεχίζει δυναμικά, η NIVEA είναι αρωγός των δράσεων της Ένωσης και ενισχύει οικογένειες που βρίσκονται σε  δυσχερή οικονομικο-κοινωνική κατάσταση, μέσα από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που επιβεβαιώνουν τις αξίες που διέπουν την εταιρεία.

 

Η εταιρία καλλυντικών Beiersdorf AG έχει έδρα το Αμβούργο στην Γερμανία και απασχολεί περίπου 17.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Οι πωλήσεις το 2014 έφθασαν τα 6,3 δισεκατομμύρια ευρώ και η εταιρία είναι εισηγμένη στο DAX. Η NIVEA, που ανήκει στη Beiersdorf, είναι η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας  της επιδερμίδας παγκοσμίως*. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στο επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας είναι οι  Eucerin, La Prairie, Liposan και Hansaplast. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές. Η Beiersdorf έχει περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας φροντίδας της επιδερμίδας και είναι γνωστή για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν