Νίκος Παπαευσταθίου: Πρέπει να γίνουν 1000 προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

Την ανάγκη να πραγματοποιηθούν 1000 προσλήψεις διασωστών ώστε να καλυφθούν 200 σημεία της χώρας, τόνισε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου σήμερα από την Τρίπολη.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Ο κ. Παπαευσταθίου επισκέπτεται την Πελοπόννησο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Τρίπολης Σταμάτη Μπακόπουλο. Μετά το Ναύπλιο επισκέφτηκε τα γραφεία του ΕΚΑΒ Τρίπολης και είχε την ευκαιρία να ακούσει τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό και γενικότερα να συζητήσει θέματα οργάνωσης, διαχείρισης και επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Ο κ. Παπαευσταθίου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, τόνισε πως το ΕΚΑΒ, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια συνεχούς υγειονομικού και κοινωνικού έργου, αποτελεί κρατικό φορέα επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα για την παροχή αποτελεσματικών και ποιοτικών υπηρεσιών.

Και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ, σημείωσε πως αυτό αφορά στην πρόσληψη προσωπικού καθώς θα πρέπει να γίνουν 1000 προσλήψεις που θα καλύψουν ανάγκες σε 200 σημεία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν