Νέος πρόεδρος του ΕΚΕΠΥ ο δις πρώην του ΕΚΑΒ

  • Iatropedia
Ο κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου, μέχρι την περασμένη εβδομάδα πρόεδρος του ΕΚΑΒ, αναλαμβάνει το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ). Πρόκειται για ομολογουμένως, επιτυχημένο στέλεχος τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αφού ανάμεσα στις δύο θητείες του στο ΕΚΑΒ είχε αναλάβει ην διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης "Φιλοκτήτης"....

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Ο κ. Παπαευσταθίου εκτοπίζει άθελά του με τον τρόπο αυτό τον κ. Πάνο Ευσταθίου καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επιθυμεί τελικά την συνέννωση των δύο Κέντρων, ΕΚΕΠΥ και ΕΚΑΒ.

Ο κ. Παπαευσταθίου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα, στο τμήμα Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1995 και το το 2000 έκανα μεταπτυχιακό δίπλωμα M.Sc. στη Γεωπληροφορική – G.I.S. του Ε.Μ.Π.

Έχει διατελέσει συνεργάτης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο εργαστήριο εδαφολογίας όπως και του τμήματος Οινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας, (1994 – 2000), συνεργάτης του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Το 2004 διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Υγείας και εκπρόσωπος του υπουργείου σε διυπουργικές ομάδες και επιτροπές (2004 – 2010). Το 2004 ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στο ΕΚΑΒ και από το 2006 έως το 2010 ήταν πρόεδρος του ιδίου φορέα. Από το 2010 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εργοστασίων φωτοβολταϊκών στον όμιλο εταιρειών Solar Cells Hellas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν