Νέα προειδοποίηση για διαφημίσεις ΕΟΠΥΥ: «Ή τις κόβετε ή σας κόβουμε»!

  • Iatropedia
Ορισμένες διαφημίσεις που προβάλλουν τους πενταψήφιους αριθμούς του ΕΟΠΥΥ φαίνεται ότι εξακολουθούν να προκαλούν εκνευρισμό και πονοκέφαλο στη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ. Παρά το εξώδικο, ορισμένες διαφημίσεις που προσβάλουν τον φορέα εξακολουθούν να προβάλλονται. Δείτε τι προειδοποιεί ο πρόεδρος του Οργανισμό Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος.

Μπορεί να απεσύρθη η διαφήμιση με τον γιατρό που είναι γνωστός κυρίως από χιουμοριστικές εκπομπές, όχι όμως και οι υπόλοιπες που προκαλούν έντονο εκνευρισμό στη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.

Γι αυτό και προειδοποιεί ότι αν δε σταματήσουν να προβάλλονται από τη μικρή οθόνη, θα διακοπεί η σύμβαση με τις συγκεκριμένες εταιρείες έως τη Δευτέρα.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η διοίκηση του οργανισμού: «Μετά την κοινοποίηση της «Εξώδικης – Κλήσης Διαμαρτυρίας» την 19η Νοεμβρίου 2012προς όλες τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας (5ψήφιοι αριθμοί κλήσεων τηλεφωνικών ραντεβού για τις παροχές υπηρεσιών υγείας), από τον Πρόεδρο τουΕ.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Ελευθέριο Παπαγεωργόπουλο, κάποιες εταιρίες δεν έχουν συμμορφωθεί στην εξώδικη δήλωση και συνεχίζουν την προβολή διαφημίσεων, το περιεχόμενο τωνοποίων θίγει βάναυσα το κύρος και την αξιοπιστία του Οργανισμού ως προς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσβάλει τους ασφαλισμένους και είναι τελείως αντίθετο με το προβλεπόμενο πνεύμα της ενημέρωσης».

Γι αυτό και ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κοινοποίησε τελευταία προειδοποίηση προς τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να αποσύρουν όλες αυτές τις διαφημίσεις που έχουν

διαφορετικό περιεχόμενο από αυτό που προβλέπεται στη σύμβαση και υπερβαίνουν το πνεύμα των παρεχομένων υπηρεσιών του Οργανισμού.

«Σε διαφορετική περίπτωση την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 θα καταγγελθούν οι συμβάσεις όσων δεν ακολουθούν

τους όρους των συμβάσεων και των οδηγιών που τους εστάλησαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν