Νέα ανακοίνωση ΠΙΣ για τη μη επικύρωση των εκλογών: «Ελπίζουμε να είναι νομικοί και όχι παραταξιακοί οι λόγοι»

  • Γιάννα Σουλάκη
ΠΙΣ
Την ανησυχία, αλλά και την ελπίδα να είναι νομικοί και όχι παραταξιακοί οι λόγοι που οδήγησαν τον υπουργό Υγείας στην απόφαση να μην επικυρώσει τα αποτελέσματα των προσφατων αρχαιρεσιών, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΠΙΣ.

Με νέα ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΠΙΣ) εκφράζει την ανησυχία του για τη μη επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών των παρατάξεων από το Υπουργείο Υγείας, αλλά και «την ελπίδα να μην είναι κομματικοί ή παραταξιακοί, αλλά αμιγώς νομικοί, οι λόγοι εκείνοι που οδήγησαν τον Υπουργό στη απόφαση για τη μη επικύρωση της βούλησης του εκλογικού σώματος», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο ΠΙΣ καλεί επίσης τους εκπροσώπους του ιατρικού σώματος «να βρίσκονται σε εγρήγορση και άπαντες να προτάξουν το καλό των γιατρών και όχι προσωπικές φιλοδοξίες, να δείξουν ομοψυχία και συσπείρωση απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και οι ασθενείς. Οι Ιατρικοί Σύλλογοι πρέπει να παραμείνουν ισχυροί προς όφελος των ιατρών, των ασθενών και της Δημόσιας Υγείας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν