«Μύλος» με τις συμβάσεις των παρόχων του ΕΟΠΥΥ- Η διοίκηση καθυσήχασε σήμερα ότι δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σε συνεχείς συναντήσεις με εκπροσώπους των παρόχων του ΕΟΠΥΥ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του υπερταμείου ώστε να οριστικοποιηθούν οι όροι και να υπογραφούν οι νέες συμβάσεις. Σήμερα μάλιστα κορυφώθηκε η διαδικασία αυτή με ένα συλλογικό ...κάλεσμα του κ. Σωτήρη Μπερσίμη σε φορείς και μεμονωμένους που κατέκλεισαν κτήριο του Οργανισμού από τις 9 το πρωί...

Παραπάνω από 300 ήταν σήμερα το πρωί οι πάροχοι του ταμείου που πήγαν στην συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ ώστε να μάθουν όσα περισσότερα μπορούσαν για τις νέες συμβάσεις.

Ο κ. Μπερσίμης τους εξήγησε αναλυτικά ποιοι είναι οι στόχοι του Οργανισμού και τι προσπαθεί η διοίκηση να επιτύχει με τις νέες συμβάσεις αλλά και τους καθησύχασε ότι τίποτα δεν θα οριστικοποιηθεί πριν συζητηθούν οι ενστάσεις και οι αντιρρήσεις τους. Μετά την τοποθέτηση του προέδρου, συνεχίστηκε η συνάντηση με υπεύθυνους τομέων και διευθύνσεων ώστε να ενημερωθούν οι παριστάμενοι για τα τεχνικά κομμάτια της όλης διαδικασίας.

Αύριο το μεσημέρι θα συνέλθει η Υποεπιτροπή Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού (ορθοπεδικά και αναπνευστικά είδη), προϊόντα ειδικής διατροφής και ειδικής αγωγής, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν επίσης οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι. Το πρωί της ίδιας μέρας, θα συνεδριάσει η ίδια Υποεπιτροπή, με θέμα τα οπτικά είδη.

Στις 2 το μεσημέρι σήμερα εξάλλου ξεκίνησε και η έκτακτη γενική συνέλευση των φαρμακοποιών που καλούνται να αποφασίσουν ποια στάση θα τηρήσουν στο αίτημα του Οργανισμού να πιστοποιηθούν κατά ISO για να μπορούν να πωλούν κάποια αναλώσιμα υλικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ