Μυστικά υγείας για να νικήσετε τον πονοκέφαλο του άγχους

  • Iatropedia
Το άγχος ξεσπά με διάφορους τρόπους στο σώμα. Ένας από αυτούς είναι να προκαλεί έντονο πονοκέφαλο στους πάσχοντες. Μάυετε τι να κάνετε.

Λίγο πολύ τα συμπτώματα του άγχους είναι γνωστά στους περισσότερους. Ενοχλήσεις στο στομάχι, μυϊκές συσπάσεις και έντονη εφίδρωση είναι τα πιο συχνά. Ωστόσο, κάποια από αυτά μπορούν να προκαλέσουν πονοκεφάλο ο οποίος δεν περνά με τίτποτα.

Πώς μπορείτε να ξέρετε αν έχετε τον πονοκέφαλο του άγχους

Συνήθως οι πονοκέφαλοι αυτοί ξεκινούν σταδιακά και επιδεινώνονται με το χρόνο. Ο πόνος μπορεί να είναι αισθητός σε κάθε πλευρά του κεφαλιού, στο μέτωπο, στο πίσω μέρος του λαιμού και του κεφαλιού ή στους κροτάφους.

Ποια είναι τα πιθανά αίτια

Οι συσπάσεις των μυών στο λαιμό και στο κεφάλι είναι υπεύθυνες για την πρόκληση των πονοκεφάλων άγχους.

Άλλες αιτίες περιλαμβάνουν:

Αλκοόλ

Κούραση

Συναισθηματικό στρες

Κακή στάση του σώματος

Καφεΐνη

Κάπνισμα

Καταπόνηση των ματιών

Πώς να απαλλαγείτε

Ακολουθώντας τις τυπικές θεραπείες για τον πονοκέφαλο είναι ο μόνος τρόπος για να ανακουφιστείτε από αυτούς τους πονοκεφάλους. Δεδομένου ότι αυτοι οι πονοκέφαλοι έχουν την τάση να επιδεινώνονται όταν είστε αφυδατωμένοι, μην παραμελείτε να πίνετε νερό.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το άγχος, το συνεχές και παρατεταμένο κοίταγμα σε ψηφιακές οθόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μπορεί να προκαλέσει καταπόνηση των ματιών, παράγοντας που οξύνει το πρόβλημα. Κλείστε τα φώτα και ξεκουράσετε τα μάται σας.

Κάντε ελαφρύ μασάζ στο κεφάλι

Χαλαρώστε με ένα ζεστό ντους.

Αποκτήστε ένα μασάζ από κάποιον.

Άλλες θεραπείες που μπορεί να συστήσει ο γιατρός περιλαμβάνουν:

Μάθετε να διαχειρίζεστε το άγχος σας

Ασκηθείτε γαι να νιώσετε πιο καλά.

πηγή: http://www.newhealthguide.org