Μισθοί …προέδρου Δημοκρατίας στο Ντυνάν!

  • Iatropedia
Η κρίση φαίνεται πως δεν επηρεάζει καθόλου τις τσέπες ορισμένων στελεχών του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν οι οποίοι συνεχίζουν να εισπράττουν αστρονομικά ποσά. Την ίδια ώρα όμως το νοσοκομείο παρουσιάζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι κοινοί… θνητοί εργαζόμενοί του παραμένουν απλήρωτοι για μήνες.

Συνεχίζονται όπως φαίνεται οι προκλητικές συμπεριφορές στο Ερρίκος Ντυνάν παρότι το νοσοκομείο είναι ένα βήμα πριν την απόλυτη οικονομική κατάρρευση.

Μετά τις πρόσφατες καταγγελίες του εργαζομένων και του διαχειριστή Λ.Λιαρόπουλου περί δώρων σε συμβούλους κοσμημάτων και ακριβών τσαντών, τώρα έρχεται και η επιβεβαίωση ότι υψηλόβαθμα στελέχη λαμβάνουν υπέρογκες αμοιβές.

Όπως προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος: «Δυστυχώς, παρά τις διαρκείς προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, οι προκλητικές μισθολογικές απολαβές παραμένουν υψηλές».

Ο υπουργός Υγείας ζητά να μειωθούν άμεσα οι μισθοί των υψηλόβαθμων στελεχών δεδομένου ότι το νοσοκομείο παρουσιάζει τραγικά οικονομικά πρόβληματα.