Μετά το «όλοι μαζί τα φάγαμε», ήρθε το «να δουλεύουν βράδια και Σαββατοκύριακα»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο λόγος είναι για τους φαρμακοποιούς που φαντάζει σε ...κάποιους ακατανόητο γιατί δεν δουλεύουν όλα τα βράδια, όλα τα Σαββατοκύριακα αλλά και γιατί δεν βλέπουν με καλό μάτι την πώληση όλων των ΜΥΣΥΦΑ από τα σούπερ μάρκετ.

Αυτά είπε λίγο ως πολύ ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Άρη Πορτοσάλτε. Αναφερόμενος ο κ. Πάγκαλος στην οικονομική κρίση, χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «τεμπέληδες» τους φαρμακοποιούς επειδή αρνούνται να δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα και τα βράδια…

«Οι Γερμανοί φαρμακοποιοί που δουλεύουν μέρα-νύχτα θα τους πούμε ότι θα δώσουμε τα λεφτά στους Έλληνες γιατί οι φαρμακοποιοί τους δε θέλουν να ανοίγουν το Σαββατοκύριακο; Εμείς στα Καλύβια έχουμε πέντε φαρμακεία και ανοίγει ένα κάθε δυο μήνες. Δε καταλαβαίνω γιατί δε μπορούν κάθε βράδυ να είναι με κάποιον υπάλληλο ανοιχτοί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος και συνέχει αναφερόμενος στα ΜΥΣΥΦΑ:

«Πρόκειται για κοινά-απλά φάρμακα και θα έπρεπε να πωλούνται κανονικά στα σούπερ μάρκετ». Επίσης, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για το θέμα των αδειών των φαρμακείων λέγοντας ότι «όποιος δε θέλει να δουλέψει, θα πρέπει να την δώσει σε άλλον».