Μεσολόγγι: Φυγάδευσαν τον Σαλμά από την πίσω πόρτα

  • Iatropedia
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν κατά την διάρκεια φυγάδευσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Μάριου Σαλμά από το ξενοδοχείο στο Μεσολόγγι, όπου βρίσκονταν αποκλεισμένος από εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Σχέδιο "Αθηνά".Μεσολογγίτες και Ναυπάκτιοι ήταν εξοργισμένοι με την στάση του υπουργού, ο οποίος ουσιαστικά, όπως λένε, αρνήθηκε να τους δει στο ξενοδοχείο, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με ψηφοφόρους του.

Έτσι, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες απέκλεισαν τον υπουργό εντός του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα τελικά ο κ. Σαλμάς να φύγει με επεισοδιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται ο κ. Σαλμάς με τους συνεργάτες του βγήκαν από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου και μπήκαν τρέχοντας σε δυο αυτοκίνητα.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, πολίτες προσέγγισαν τα δυο αυτοκίνητα, τα όποια ανέπτυξαν όμως ιλιγγιώδη ταχύτητα και σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, παρέσυραν τρία άτομα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς, ενώ έξαλλοι πολίτες δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν μήνυση κατά του υπουργού.

Σύμφωνα με το cityvoice την επεισοδιακή αποχώρηση του Υπουργού ακολούθησε εκτεταμένη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν