Με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης

  • Γιάννα Σουλάκη
Γιώργος Πατούλης
Συνομιλία με την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είχε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου Υγείας.

Συνομιλία με την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ,ο οποίος παρέστη, στην τελετή παράδοσης παραλαβής ,του Υπουργείου Υγείας.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ ,συνεχάρη το Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια και τον Αν. Υπουργό κ. Β. Κοντοζαμάνη, για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των ασθενών και της Δημόσιας Υγείας.

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης δήλωσε τα εξής:

«Μια νέα σελίδα γύρισε σήμερα, για το χώρο της Υγείας, η οποία ευελπιστούμε ότι θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Η νέα πολιτική ηγεσία έχει μεγάλες προκλήσεις και ανοιχτά μέτωπα να αντιμετωπίσει ανάμεσα στα οποία είναι η κατάρρευση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που απαιτεί άμεσες λύσεις. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ,ο μεγαλύτερος επιστημονικός σύλλογος της χώρας προτίθεται να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου και να συμβάλλει στη χάραξη μίας πολιτικής που θα υπηρετεί τη δημόσια υγεία και τον ασθενή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν