Με μεγάλη ταλαιπωρία και ουρές χιλιομέτρων η πρόσβαση στο εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου “Άγιοι Ανάργυροι”

  • Γιάννα Σουλάκη
Αγιοι Ανάργυροι
Ουρές χιλιομέτρων και καθυστερήσεις που ξεπερνούν τις δύο ώρες αντιμετωπίζουν όσοι εμβολιάζονται σήμερα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι” εξαιτίας της διακοπής της κυκλοφορίας στην γέφυρα Καλυφτάκη.

Με δύο ώρες καθυστέρηση φτάνουν στα ραντεβού τους για εμβολιασμό οι ηλικιωμένοι που εμβολιάζονται σήμερα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι”. Ο δρόμος είναι καθαρός από χιόνι και δεν υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης, ωστόσο, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δυσχεραίνεται η πρόσβαση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Χάρη Φαμπράτη: “Χρειάζεται ένας κοινός νους και στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει. Υπάρχει ουρά χιλιομέτρων κι αν θέλει κάποιος να πάει στο νοσοκομείο δεν μπορεί. Πως είναι δυνατόν να κλείνουν την πρόσβαση σε νοσοκομείο; Το πρωί οι εργαζόμενοι φτάσαμε αργά στη δουλειά γιατί είχε μια ουρά τεράστια σε όλη την Εθνική. Δεν έχει αποκλειστεί τελείως αλλά η πρόσβαση στο εμβολιαστικό κέντρο κάνει 2 ώρες. Και όταν ο άλλος έχει ραντεβού στις 8 και φτάνει στις 10 υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αν γίνει και αύριο αυτό, δεν είναι μόνο οι εμβολιασμοί αλλά και η λειτουργία του νοσοκομείου, γιατί δεν μπορεί να έρθει το προσωπικό”, σημειώνει ο κ. Φαμπράτης μιλώντας στο iatropedia.gr.

Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων ζητά από τους αρμόδιους αν θα μπορούσε να κλείσει η Εθνική ένα χιλιόμετρο πιο πάνω στη γέφυρα της Βαρυπόμπης, ώστε να απελευθερωθεί η πρόσβαση στο νοσοκομείο:

“Δεν μπορούν να πάνε την έξοδο στην Βαρυπόμπη και να αφήσουν ανοιχτή την Καλυφτάκη; Αφού το ξέρουν εκεί έχει νοσοκομείο. Θα μπορούσαν να την κλείσουν ένα χιλιόμετρο πιο πάνω στη Βαρυπόμπη ούτως ώστε να μην μποτιλιάρει η έξοδος προς το νοσοκομείο και αν θέλει κάποιος υπάρχει και η έξοδος δεξιά προς την Κηφισιά”, καταλήγει.