Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη μετά το χειρουργείο στα χέρια: «Μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του ΚΑΤ»

  • Ελισάβετ Σταύρου
Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη
Με μια λιτή της ανάρτηση στο Instagram, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Μετά τη διπλή χειρουργική επέμβαση στα χέρια και τη νοσηλεία της στο ΚΑΤ, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Η σύζυγος του πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026. Είχε τραυματιστεί το Σάββατο κατά τη διάρκεια παραμονής της στην Ιταλία, όπου συνόδευε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μιλάνο. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη χειρουργική αντιμετώπιση του τραυματισμού.

«Θερμές ευχαριστίες για τα μηνύματά σας και τις ευχές σας. Όλα καλά, Να προσέχετε», γράφει επίσης στο πρώτο της μήνυμα  μετά το εξιτήριο.

Για την κατάσταση της υγείας της είχε αναφερθεί και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ευχόμενος περαστικά και επισημαίνοντας ότι η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη εμπιστεύθηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI