Μανώλης Μαυρομμάτης: Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση – Έκκληση για αίμα για τον ίδιο και τη σύζυγό του

  • Iatropedia newsroom
Μαυρομμάτης
Έκκληση για αίμα για τους γονείς του, Μανώλη Μαυρομμάτη και Ρένα Βενιέρη, που ακόμη νοσηλεύονται, κάνει ο γιος τους, Μιχάλης Μαυρομμάτης.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη, συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ η κατάστασή τους παραμένει σοβαρή.

Υπενθυμίζςται πως το ζευγάρι, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ τυ νοσοκομείου έπειτα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη Ρένα Βενιέρη, καθώς χρειάζονται άμεσα αίμα. Μέσα από ανάρτηση του στο facebook, ο γιος του ζευγαριού, Μιχάλης Μαυρομμάτης, κάνει έκκληση για αιμοδοσία για τους γονείς του.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών».

«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς», καταλήγει η ανάρτησή του.

Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI