Μανώλης Γλέζος: Για ένα 24ωρο ακόμα θα παραμείνει στη Μονάδα (ΜΑΦ)

  • Γιάννα Σουλάκη
Γλέζος
Νεότερο Ιατρικό Ανακοινωθέν γνωστοποιεί ότι ο Μανώλης Γλέζος θα παραμείνει για νοσηλεία στην καρδιολογική Μονάδα (ΜΑΦ), για ένα ακόμη 24ωρο.

Παραμένει σοβαρή, αλλά ωστόσο σταθερή η κατάσταση της Υγείας του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος εισήχθη χθες στην καρδιολογική Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου Νίμιτς, με νευρολογική πάθηση και καρδιολογικό πρόβλημα.

Το νεότερο Ιατρικό Δελτίο, αναφέρει συγκεκριμένα:

«Όπως γνωρίζετε από την Τρίτη νοσηλεύεται στο ‘Ιδρυμά μας ο Μανώλης Γλέζος, για έλεγχο νευρολογικής πάθησης η οποία ελέγχθηκε ταχέως. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα. Η νοσηλεία του θα παραταθεί για ένα 24ωρο ακόμα. Η κατάστασή του κρίνεται ακόμη σοβαρή αλλά σταθερή».

Δείτε επίσης – Μανώλης Γλέζος: Τι λέει το Ιατρικό Ανακοινωθέν – Τον επισκέφθηκε στην ΜΑΦ ο Βασίλης Κικίλιας

Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη αρχικά στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, καθώς διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις η ύπαρξη υποσκληρίδιου αιματώματος του εγκεφάλου, ενώ στη συνέχεια υπέστη και πνευμονικό οίδημα, γεγονός το οποίο υποχρέωσε τους γιατρούς να τον εισάγουν για εντατικότερη παρακολούθηση στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) της Καρδιολογικής Κλινικής.