Νοσοκομείο Θήβας: Λήξη συναγερμού για το ιατροσηλευτικό προσωπικό

  • Γιάννα Σουλάκη
Θήβας
Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας, όταν η διοίκηση ενημερώθηκε ότι ασθενής που είχε βρεθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Η διοίκηση του νοσοκομείου Θήβας έθεσε άμεσα σε κατ’ οίκον περιορισμό 9 άτομα από το προσωπικό και συγκεκριμένα 6 γιατρούς, 4 νοσηλευτές και 2 τραυματιοφορείς. Ωστόσο, το επαναληπτικό τεστ που έγινε στον ύποπτο ασθενή με τη μέθοδο PCR, η οποία είναι πιο αξιόπιστη, έδειξε ότι ο ασθενής δεν πάσχει τελικά από COVID-19. Ο διοικητής σήμανε λήξη συναγερμού και οι υπάλληλοι επέστρεψαν στα πόστα τους.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο Θήβας:

«Η διοίκηση του νοσοκομείου Θήβαςσας ενημερώνει, ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό προληπτικά το πρωί 9 άτομα (6 ιατροί, 4 νοσηλευτές και 2 τραυματιοφορείς) κατόπιν ενημερώσεων από το Θριάσιο Νοσοκομείο, για θετικό τεστ ταχείας ανίχνευσης για COVID-19, που είχε διακομιστεί εκεί από το ΤΕΠ του νοσοκομείου μας.

Το μεσημέρι μας ενημέρωσε το Θριάσιο νοσοκομείο, ότι το δεύτερο δείγμα που εστάλη για επαλήθευση (PCR) στο Αττικό Νοσοκομείο βγήκε αρνητικό. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται ο κατ’ οίκον περιορισμός στο προσωπικό που ενεπλάκη στην περίθαλψη του ασθενούς.  Όλες οι λειτουργίες στο νοσοκομείο μας συνεχίζονται κανονικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν