Κύκλωμα με αντικαρκινικά φάρμακα: Εξαφανίστηκε γιατρός που μάλλον συνδέεται με την υπόθεση

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Την εξαφάνιση μίας γιατρού του Λαϊκού και του συζύγου της, λίγο μετά τις συλλήψεις για την υπόθεση με τα αντικαρκινικά φάρμακα δημοσίευσε η εφημερίδα Νέα Σελίδα.

Μάλιστα, η μητέρα της γιατρού δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου ενώ -όπως έγινε γνωστό- συνεργάτης της, καθηγήτρια Ογκολογίας είχε αποκαλύψει 44 πλαστές συνταγές ασθενών με αναφορά της στο διοικητή του Νοσοκομείου και του ζητούσε να διαβιβάσει το συντομότερο τα στοιχεία στον εισαγγελέα.

Το χρονικό

Την περασμένη Τετάρτη, ο διοικητής του Λαϊκού ενημέρωσε τις Αρχές ότι, γιατρός που βοηθούσε την καθηγήτρια  έχει εξαφανιστεί. Η γιατρός πήγε τελευταία ημέρα στη δουλειά της την την Τρίτη, 8 Μαΐου και μετά δεν εμφανίστηκε ξανά. Στο έγγραφο του ο διοικητής αναφέρει ότι η γιατρός εμφανιζόταν καθημερινά στο παράρτημα του νοσοκομείου και παρακολουθούσε ασθενείς τόσο της ογκολόγου που συνέταξε την αναφορά για τις 44 πλαστές συνταγές όσο κι άλλων δυο γιατρών.

Ο διοικητής, μάλιστα, τηλεφώνησε και στη μητέρα της γιατρού για να λάβει ενημέρωση ότι κι εκείνη την αναζητούσε και μάλιστα είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της και του συζύγου της στο Α.Τ. Παγκρατίου. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι του παρέδωσε και την τσάντα της κόρης της μέσα στην οποία υπήρχαν και σφραγίδες της ίδιας, δυο άλλων γιατρών και τα βιβλιάρια δυο ασθενών.