Κορονοϊός: Τσιόδρας – Χαρδαλιάς – Κοντοζαμάνης κάθε Τρίτη και Παρασκευή στην ενημέρωση

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, έφερε τον λαοφιλή καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα ξανά στις επάλξεις της ενημέρωσης του κορονοϊού. Την ανακοίνωση έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστοι μήνες από τη στιγμή που ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, αποχαιρετούσαν τηλεοπτικά το ελληνικό κοινό, λέγοντας ότι «αν μας ξαναδείτε μαζί στην ενημέρωση, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα στην Ελλάδα με τον κορονοϊό, δεν πάνε καλά».

Αυτή η στιγμή, φαίνεται ότι έφτασε κι έτσι το δυναμικό δίδυμο που κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού κατά τη διάρκεια της α’ φάσης της πανδημίας COVID-19, θα ενημερώνει και πάλι στους έλληνες πολίτες για τις εξελίξεις κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στην αίθουσα τύπου του Υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους. Μαζί τους σταθερά παραμένει και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, μαζί με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ωστόσο, θα αναλάβει καθήκοντα από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς βρίσκεται σε διακοπές, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα, θα τον αντικαταστήσει ο καθηγητής Επιδημιολογίας ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης.