Κορονοϊός: Στους 3 οι θάνατοι σήμερα στη χώρα

  • Γιάννα Σουλάκη
μακροπρόθεσμες επιπτώσεις
Αυξάνονται τις τελευταίες ημέρες οι καθημερινοί θάνατοι από τη νόσο COVID-19 στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ένας 90χρονος έχασε τη ζωή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί δύο ακόμη θανατηφόρα περιστατικά.

Ένας 90χρονος ηλικιωμένος στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, ένας 89χρονος στο «Παπανικολάου», αλλά και ένας ακόμη άνδρας 60 ετών που κατέληξε στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», είναι τα τρία θανατηφόρα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα.

Ο τελευταίος θάνατος που σημειώθηκε στη χώρα ήταν ένας άνδρας 90 ετών, από τη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι. Νοσηλευόταν στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας από τις 13 Αγούστου. Κατέληξε σήμερα, ενώ όπως έγινε γνωστό έπασχε από πολλά χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο 89χρονος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» -στο οποίο είχε μεταφερθεί από τη Γουμένισσα- έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και αυτός, έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Το πρωί, κατέληξε και ένας 60χρονος άνδρας στο «Σωτηρία», ο οποίος νοσηλευόταν από τις 20 Αυγούστου και έπασχε από παχυσαρκία, ενώ το μεσημέρι κατέληξε 89χρονος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στους 258, ενώ από τη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων «Αγία Κυριακή», στην οποία σημειώθηκε συρροή κρουσμάτων, έχουν καταλήξει μέχρι σήμερα 15 ηλικιωμένοι.