Κορωνοϊός: Στα 89 τα κρούσματα του ιού στη χώρα – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 67χρονος στο Ρίο

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Πέντε νέα κρούσματα του ιού, τα οποία ανιχνεύθηκαν εργαστηριακά, ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό στη χώρα στα 89. Από το Υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκε ότι ο 67χρονος άνδρας, που νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου της Πάτρας παρουσιάζει επιδείνωση στην υγεία του.

Πέντε νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2  επιβεβαιώθηκαν στη χώρα μας. Το σύνολο των προσβληθέντων από  πλέον ανέρχεται σε 89.

Ανάμεσα τα 5 καινούργια περιστατικά, δεν υπάρχουν κρούσματα είναι αγνώστου προέλευσης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που υπογράφει ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας

Συγκεκριμένα οι τέσσερις από τους πέντε προσβληθέντες από τον ιό, αποτελούν στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας είναι εισαγόμενο περιστατικό από Λονδίνο.

Κορωνοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 67χρονος ταξιδιώτης από το Ισραήλ

Επιβάρυνση εμφάνισε η κατάσταση της υγείας του 67χρονου άνδρα από την Αμαλιάδα, που νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία (επιπλοκή του ιού),  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο. Ο

Η κατάσταση του ασθενούς που παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας «έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και είναι κρίσιμη«, αναφέρει χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.