Κορονοϊός: Ο ασθενής … το έσκασε! Τον κυνηγά η αστυνομία!

  • Γιάννα Σουλάκη
κορονοϊό
Νεαρός άνδρας, ο οποίος διαπιστώθηκε στον Ευαγγελισμό -που προσήλθε το βράδυ του Σαββάτου (29.08.2020) με συμπτώματα- ότι έπασχε από κορονοϊό, διέφυγε της προσοχής των γιατρών και το έσκασε από το νοσοκομείο. Τον αναζητά η αστυνομία!

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τον εντοπισμό ενός 26χρονου νεαρού, ο οποίος έχει κορονοϊό και το… έσκασε από τον “Ευαγγελισμό”, ενώ του συστήθηκε από τους γιατρούς να παραμείνει για νοσηλεία.

Ο 26χρονος πήγε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου (29.08.2020), με συμπτώματα κορονοϊού και συγκεκριμένα με βήμα, πυρετό και πονόλαιμο. Το προσωπικό τον υπέβαλλε σε τεστ κορονοϊού, το οποίο αποδείχθηκε θετικό. Οι γιατροί του συνέστησαν νοσηλεία, όμως, ο ίδιος είχε άλλα σχέδια…

Με τη βοήθεια του αδελφού του, που τον συνόδευε στο νοσοκομείο, εξαφανίστηκε πριν διεκπεραιωθεί η διαδικασία εισαγωγής του. Ακολούθησε επικοινωνία των γιατρών με τον αδελφό του 26χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι ο συγγενής του δεν επιθυμεί να νοσηλευτεί, αλλά να παραμείνει σε νοσηλεία κατ’ οίκον, χωρίς να δώσει ακριβή στοιχεία διεύθυνσης της κατοικίας αυτής.

Πλέον, τον αναζητεί η αστυνομία, ενώ σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και του έχει επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.