Ευαγγελισμός: Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο – Σταθερή η υγεία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

  • Γιάννα Σουλάκη
Αναστάσιος
Ευχάριστα νέα για τους δύο κορυφαίους ιεράρχες της Ορθοδοξίας, που νοσηλεύονται με κορονοϊό στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος παίρνει σήμερα εξιτήριο, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Μετά από 12 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Θα συνεχίσει τη αποθεραπεία στο σπίτι του, έως ότου αναρρώσει πλήρως.

Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων,  Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας  κ.κ. Αναστάσιος, θα λάβει σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο, μετά από νοσηλεία δώδεκα (12) ημερών. Ο Αρχιεπίσκοπος  κ.κ. Αναστάσιος μετά  το εξιτήριό του, θα παραμείνει σε κατ΄ οίκον καραντίνα τηρώντας όλες τις  προβλεπόμενες οδηγίες».

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Σταθερή η κατάστασή του

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, αναφέρει ότι «παραμένει σταθερή». Να σημειωθεί ότι ο κ. Ιερώνυμος εισήχθη με συμπτώματα κορονοϊού στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πριν από 5 ημέρες και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ)